hundra olika serier!

Hej på er. ja rubriken talar just nu faktiskt. Alltså jag följer as många serier. typ seriöst 10 serier. Men tycker ändå de är bra o ha massor o välja på. Har nyss börjat med 90210 o ska börja med carrie diaries o heart of dixie. hahah. Älskar serier. One tree hill tar första plats och kommer alltid att göra de. Sumering av dagen... Inte gjort ett skit. Klockan 5 skjutsade vi Jennifer till Kholm o sen kom vi hem vid sju haha. vi kanske åkte halv sex då. Men vi handlade där osv. Imorgon så ska jag med va med vian. Kanske ska träffa nån också osådär. Är tydligen någon parad. Har gått och lagt mig för att jag är så sjuuukt trött. Måste börja med lite träning också. Ut o springa. Även om de är svinkallt. På med varma kläder så ska de nog funka. Behöver bara inspo liksom. Nu ska jag titta på någon serie. Måste se nyaste av the vampire diaries också. 
 
xoxo :)

Sovmorgon!

Hello! Ja imorgon så är det sovmorgon som gäller. Vi har det varje torsdag. Det är så himla skönt. Vi börjar 40 min senare en alla andra sjuor. Medans dom slutar 40 min tidigare. Men jag har heldre sovmorgon. Så skööönt att få sova ut. Ska duscha o fixa mig i lugn och ro. Har blivit en riktig sömntuta. De Vanja inte i 6:an. Fan ,åka dåligt :( Får se vad som händer efter skolan... Inget planerat en så länge. Har bara sjukt fucking ont im in handled eftrer volleybollen på idrotten i måndags. Den gör så ooonnt :'(. Nu ligger ja i sängen och ska göra det bästa som finns.... SOOOVVVAAA! Kollar på paradise hotel på swefilmer istället. Blir försent , orkar inte skolan annars oså. Ska kika lite med kompisar sen sova. 

Pöss❤️



Helt slut!

Hej på er! Idag har jag bara chillat haha! Nej men , först så var jag i skolan. Gick på lektioner o sånt. De bar ändå rätt så lugnt idag. Imorgon har vi iallafall inte matte. Aldrig på tisdagar och torsdagar. Så skööönt. Becca har köpt ett doftljus till mig nu också. Vet inte vilken doft. Tror vanilj. Alltid fräscht och underbart. Julen kryper sig ju sakta in nu. Älskar julen. Mysigaste som finns. Så imorgon ska ja få ett ljus på beställning. Wow vad kuul , haha! Efter skolan var jag med Avan o Vian. Vi åt , snackade o bara chilla. Älskar dom. Sedan har jag tittat klart på säsong 6 nu. One tree Hill , tror ni förstod de :) 
Nu har jag nyss duschat och ska ta på mig pyjamas. Sedan äta något. Ni får ha det så bra :)

Lugn men fartfylld helg!

Hej på er! Helgen har varit ganska lugn men ändå ganska fartfylld haha. Igår så firade vi pappas 50 års fest. Fast han egentligen fyller imorgon. Det var massor med släkt och vänner här, gorme middag och två tårtor till efterrätt. Matkoma efter allt kan man lugnt säga. Efter att vi hade ätit så gick jag och mina 3 kusiner till mitt rum. Sedan tittade vi på ice age 4 och bara myste. Idag så åkte vi till Örebro och firade att min syssling fyllt 16. Åt gulaschsoppa som vanligt (hur god som helst). Sedan åt vi även efterrätt också. KollDe på solsidan och åkte hem vid 09:30 typ. Nu har jag nyss gjort klart engelska läxan, ooppss. Nu så ska jag nog ta en dusch faktiskt. Eller iallafall tvätta av sminket. Sedan sova. Imorgon väntar skola så vi får väl se vad som händer. 

Hans leende gör seriöst mina dagar.
Världens absolut finaste kille. 
Älskar dig mer en du anar. 

Tog en paus!

Som ni säkert märkt så har jag inte bloggat någonting alls dom senaste veckorna. Känns som skolan går sådär nu... Får ångest typ. Måste verkligen verkligen anstränga mig nu! Betygen sätts snart och de kommer komma ganska mkt prov. Men ja ska inte ge upp. Inte en chans! Menar inte att de går dåligt men vill inte ha kass betyg liksom. Idag har jag inte gjort ett piss. Kollat one tree Hill o varit ute och gått med syster. Igår så somnade jag tidigt haha! Är sjuuukt trött även nu , så ska nog lägga mig snart o kolla ett avsnitt av one tree Hill. 





Absolut världens bästa serie!

Serien heter one tree Hill. Den har funnits sedan 2003 och slutade förra året alltså 2012. Jag har sett alla säsonger flera gånger. Jag saknar serien något sjuukt. Man lever sig med i den. Alla dom har verkligen hjälpt mig as mycket , och allt dom säger har så mycket betydelse. Sista avsnittet så grät ja som fan för att de liksom av över, och jag vet att de aldrig kommer komma tillbaka. Lucas o peyton är bara med till säsong 6 o de suger, vet inte varför dom slutade :( Sophia Bush är min förebild. En sådan stark person i sen serien , som klarar sig så himla bra ensam. alla i serien är mina förebilder. Jag har både gråtit och skrattat men även blivit så sjuuukt hjärtkrossad när b la Keith och Q dog. Man förstår liksom sorgen. One tree Hill ligger som nummer 
 på min favorit lista, och ingen kommer någonsin kunna ta den platsen. Dom är min familj. Naley, brulian, Leyton, clinn, världens finaste är dom alla. Det handlar om , drama , mord , kärlek , allt i ett liksom. Ni som inte redan sett det .... GÖR DE! Dom har haft det i 9 år. Heelt sjuuukt. Så man får ju liksom vara med från början. Kolla på de om ni inte redan gjort det. I love them all so so much!